تراکم فولیکولی مو
آنچه در این مقاله می خوانیم
منظور از تراکم فولیکولی مو چیست؟
هنگامی که فرد دچار مشکلات حوزه ی مو می گردد ، پس از مراجعه به پزشک و قرار گرفتن تحت روش ها و درمان های مختلف با اصطلاحات متعددی در حوزه ی مو آشنا می شود که اصطلاح فولیکول مو نیز یکی از آنها است که پایه و اساس کلیه ی درمان مشکلات مو به آن مربوط می شود ، در همین راستا در این مقاله ، مفهوم تراکم فولیکولی مو مورد بررسی قرار گرفته شده است .
تراکم فولیکولی مو
فولیکول مو به ریشه یا همان پیاز مو گفته می شود ، تراکم این ناحیه از مو که رشد ساقه ی مو از آنجا آغاز می گردد ، در پرپشتی و زیبایی مو بسیار موثر می باشد اما در اثر عوامل مخرب بسیاری ممکن است ریشه ی مو دچار تخریب گردد و یا اینکه به مدت طولانی وارد فاز استراحت شود در نتیجه فرد به کم پشتی مو یا طاسی دچار گردد ، لذا باید در درمان های اصولی به تقویت فولیکول ها پرداخت تا بتوان آن را به رشد مجدد مو وا داشت .
در صورت نابودی کامل ریشه ی مو ، تنها روش ایجاد تراکم مورد نیاز در نواحی ریزش کرده ، عمل زیبایی کاشت مو می باشد .
عمل کاشت مو و افزایش تراکم فولیکولی
طی یک عمل زیبایی کاشت مو ، با توجه به نیاز ناحیه ی ریزش کرده ی سر ، تعدادی فولیکول های سالم و قوی از ناحیه ی پشت سر فرد به دلیل مقاومت موهای این ناحیه در برابر هورمون ریزش مو به کمک بیحسی موضعی و ابزار خاص با جراحی برداشته می شود ، سپس آنها را در نواحی جلوی سر با دقت با جراحی در عمق مناسبی از پوست پیوند می زنند تا پس چند ماه بعد ( حدود ۹ الی ۱۲ ماه ) شاهد رشد موثر موها و افزایش تراکم نواحی کم پشت مو باشیم .
علت کاهش تراکم فولیکولی مو
تراکم فولیکول های مو به دلایلی نظیر ؛ زمینه ی ارثی ( ژنتیکی ) ، مصرفی برخی داروها ، افزایش سن فرد ، دوران بارداری و شیردهی ، شیمی درمانی و پرتودرمانی ، اختلالات هورمونی ، برخی بیماری ها ( دیابت ، ریزش موی سکه ای و …) ، کاهش وزن سریع ، استرس مداوم ، کمبود برخی ویتامین ها ، کم خونی و کمبود آهن …. کاهش خواهد یافت و چنانچه به موقع جهت درمان اصولی آن اقدام نگردد ، فرد به طاسی مبتلا خواهد شد و تنها راه حل ممکن ، عمل زیبایی کاشت مو خواهد بود .
دیدگاهتان را بنویسید