مصارف قرص سیپروترون استات در ترمیم مو
بسیاری از افراد ترجیح میدهند برای درمان ریزش مو از روش های غیر تهاجمی و ساده استفاده کنند برای همین در بسیاری مواقع به استفاده از درمان های دارویی میپردازند به صورتی که بسیاری از بیماران برای رفع ریزش موی خود به توصیه ی افراد غیر متخصص توجه میکنند و به صورت سرخود به مصرف داروها میپردازند که همین باعث میشود فرد مشکلات زیادی را تجربه کند به همین دلیل پیشنهاد میکنیم قبل از اینکه به سراغ داروها بروید حتما اطلاعاتتان را در مورد آن افزایش دهید. در ادامه به مصارف سیپروترون استات در ترمیم مو میپردازیم.
سیپروترون استات
قبل از اینکه به اثرات سیپروترون استات در ترمیم مو بپردازیم باید به معرفی این دارو بپردازیم چون بسیاری از افراد با آن آشنایی ندارند و همین باعث میشود برای رفع مشکلات پوستی هم از آن استفاده کنند که همین باعث میشود دچار مشکلات زیادی شوند. این دارو معمولا برای رفع مشکلات جنسی آقایان استفاده میشود و افرادی که دچار موهای زائد شدید هستند هم در برخی موارد از آن استفاده خواهند کرد.
سیپروترون استات اثرات زیادی دارد به همین دلیل در برخی از موارد برای رفع آکنه و مشکلات این چنینی هم تجویز میشود. این دارو برای جلوگیری از بارداری هم کاربرد دارد به همین دلیل بسیاری از افراد میتوانند با تشخیص پزشک از آن استفاده نمایند. یکی از کاربرد های سیپروترون هم درمان ریزش مو است که باید حتما تحت نظر پزشک مصرف شود تا جلوی عوارض مختلف ان گرفته شود.
سیپروترون استات در ترمیم مو
سیپروترون استات به هیچ وجه باعث ترمیم موی همه ی افراد نخواهد شد به همین دلیل مصرف خودسرانه آن به هیچ وجه توصیه نمیشود. بهتر است بدانید سیپروترون استات بیشتر برای درمان ریزش موی ارثی کاربرد دارد. این دارو با کاهش دادن هورمون های مردانه باعث میشود تا ریزش مو به صورت موقت درمان شود اما معمولا نتایج بلند مدت به دنبال نخوااهد داشت و به همین دلیل کمتر تجویز میشود.
بهتر است بدانید مصرف بلند مدت سیپروترون استات مشکلات زیادی به دنبال خواهد داشت به همین دلیل متخصصان معمولا آن را تجویز نمیکنند.
عوارض سیپروترون استات
سیپروترون استات در برخی از افراد عوارضی به دنبال خواهد داشت که در صورت مشاهده باید حتما مصرف آن متوقف شود و به پزشک مراجعه نمود. اسهال، سردرد، تهوع، افسردگی، اختلالات شدید هورمونی، ناتوانی جنسی و تغییرات شدید وزن از عوارض احتمالی این دارو است که در برخی موارد مشاهده خواهد شد و معمولا با توقف دارو رفع میشود.
منبع : کلینیک کاشت ابرو طب هیر
دیدگاهتان را بنویسید